Zoneterapi

Når man behandler med zoneterapi, stimulerer man kroppen til at normalisere og hele sig selv.

Zoneterapi virker meget afslappende og giver øget velvære. Derfor kan zoneterapi bruges både forebyggende, til velvære og ved en lang række symptomer/lidelser.

HVAD ER ZONETERAPI?

Zoneterapi er en gammel behandlingsform, som kan bruges af alle. Hver del af kroppen har en zone på fødderne. Zoneterapeuten kan ved forksellige trykkombinationer påvirke organerne, musklerne, sanserne og nerverne til en bedre funktion og dermed genoprette kroppens balance.

Zoneterapibehandling er et løbende behandlingsforløb. Hvor mange behandlinger der skal til er svært at sige. Nogle lidelser kræver flere behandlinger, hvor andre kræver færre.

Kontakt mig for at høre nærmere om mine erfaringer med din type problemer/lidelser.

FOREBYGGELSE OG AKUT BEHANDLING

Zoneterapi kan have en gavnlig effekt på langt de fleste symptomer/lidelser.

Selv ved svære lidelser, kan det have en gavnlig effekt at modtage zoneterapi – da man ofte opnår en udrensende, afslappende og smertelindrende effekt.

Nogle af de lidelser som jeg ofte behandler i klinikken er: astma, allergier, høfeber, kolik, hovedpine/migræne, fordøjelsesproblemer, mellemørebetændelse, blærebetændelse, forkøelse/halsbetændelse, kredsløbslidelser, bækkenløsning og menstruationsproblemer. Kroppen udrenses og balancen genoprettes, og man vil derfor typisk mærke en øget almentilstand og færre smerter.

Jeg tilbyder også zoneterapi til gravide mod diverse graviditetsgener, par for barnløshed og spædbørn for bl.a. kolik, øreproblemer og uro. 

Du kan også supplere zoneterapi med øre-akupunktur hos Massørteamets behandler, Ninna. Ved booking skal du blot huske at vælge zoneterapi/øreaku.

Er du i tvivl, om zoneterapi kan have en gavnilig virkning på dig, er du meget velkommen til at kontakte Massørteamet for en snak. 

Husk: Sygeforsikringen Danmark giver tilskud til zoneterapi.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram