GRAVID MASSAGE

Til dig som ønsker skabe balance i hverdagen og en aktiv graviditet, hvor du kommer i kontakt med krop, sind, ånd og det spirende liv der vokser i dig.

Hvorfor gravidyoga?

Yoga er et fantastisk redskab til at skabe en god kropsfornemmelse, modvirke graviditetsgener, stress, spændinger og for at forberede dig og din krop til fødslen. Det er også en fantastisk mulighed for at opleve din styrke og blidhed.

Hvordan kan vores hold i gravidyoga hjælpe dig?

På yogaholdet gennemgår vi forskellige blide variationer af fysiske yogaøvelser og stillinger. Vi arbejder blandt andet med din ryg, styrke, balance og bækkenbund – Alle øvelser der tilgodeser din gravide krop.

Foruden det indgår åndedrættet og vejrtrækningsøvelser som en vigtig del af yogatimerne, ligesom afspænding og meditation også er med til at skabe en harmonisk graviditet og fødsel.

Yogaholdet giver dig redskaber, du kan tage med dig i hverdagen og som kan være til stor gavn for dig selv, din baby, fødslen og dit generelle velbefindende.

Du kan deltage uanset, om du har dyrket yoga før

Du behøver ikke at have dyrket yoga før – alle er velkomne med og uden yogaerfaring. Det kan være, at det hele er nyt for dig, eller at du er vant til en anden form for praksis. Vær indstillet på en klassisk yogatilgang, der er velafprøvet og virkningsfuld.

Der er altid mulighed for at tage en pause undervejs eller lave variationer af stillinger, der passer bedre til dig. Så husk at mærke efter i kroppen.

Mød yogaunderviseren

Du bliver undervist i gravidyoga af Sarah, som er uddannet yogalærer og pædagog. Hun har i mange år beskæftiget sig professionelt med mennesker, og hun arbejder med en helhedsorienteret og empatisk tilgang.

Sarah lever hovedsageligt af at undervise i yoga og er selvstændig med Shanti Ma Yoga i Roskilde. Ud over traditionelle yogakurser, fordybelseskurser og yoga-retreats tilbyder hun børneyoga, yoga til gravide og efterfødselshold.

Hos Sarah kan du opleve en klassisk og nærværende yogapraksis, der tilgodeser hele dig – med krop, sind og ånd.

Vil du vide mere om Sarah? Læs med her

Praktisk info

  • Har du spørgsmål, særlige gener eller skader er du velkommen til at spørge Sarah i løbet af- og efter yogatimerne. Spørg også gerne din jordemor eller læge til råds angående din praksis.
  • Du kan starte efter 12 graviditetsuge og være med indtil fødslen.
  • Husk at komme i behageligt tøj, som du kan bevæge dig i og med mulighed for bare fødder.
  • Du behøver ikke at tage udstyr med, vi har det hele.
  • Kom gerne i god tid, så du kan ’ankomme’ inden vi starter.
  • Husk at det er bedst ikke at spise 2-3 timer inden undervisningen, og husk at drikke godt med vand bagefter.

Vil du med til gravidyoga?

Så kan du tilmelde dig her på siden.

Vi glæder os til at se dig!

Har du født?

Så tilbyder vi også efterfødselsyoga. Læs mere om det her.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram