Drop In hold

Hvad er Drop In?

Henover sommeren 2022 holder vi en masse forskellige drop in hold. Der er forskellige hold, hvoraf mange fokuserer på yoga, men der er også hold i babymassage og Rebozo.

Drop In holdene skal være nemme og ligtil. Du kan derfor tilmelde dig 24 timer før holdstart. Se mere information i den grønne boks. 

Se alle Drop In hold

YOGA – RYG    

Til denne yogaklasse har vi fokus på ryggen. Vi arbejder på at aktivere de muskler, der i hverdagen typisk ikke laver nok, og vi arbejder med at afspænde de muskler, der bliver brugt rigtig meget. Vi fokuserer på ryggen, lænden og ballerne, som alle sammen er vigtige for en stærk og sund ryg. 

YOGA – NAKKE  

Til denne yogaklasse har vi fokus på nakken. Vi arbejder med styrke og afspænding af nakke og skuldre. Der er fokus på åndedrættet, som også er vigtigt for at mindske spændinger i skuldre og nakke. 

YOGA – BÆKKENBUND 

Denne klasse er henvendt til dig, som gerne vil styrke din bækkenbund. Det er også for dig, der har født for nyligt eller for flere år siden.  

YOGA – SANSEBASERET 

Sansebaseret yoga er blid og rolig yoga med fokus på at mærke din egen krop og lade din krop intuitivt finde ind i stillingen. Du får tid til at mærke, hvad din krop har brug for i dag. Med sansebaseret yoga har vi større fokus på at mærke kroppen end at finde den ”smukkeste” stilling.

GRAVID YOGA   

Til gravidyoga kan du være med gennem hele din graviditet. Holdet er tilpasset til din gravide krop. Vi arbejder med smidighed, styrke, blidhed og kærlighed til baby og egen krop.

EFTERFØDSELSYOGA  

Til efterfødselsyoga kan du være med fra ca. 8 uger efter fødsel. Du er velkommen med din baby, eller du kan bruge holdet som din alene tid. Til efterfødselsyoga har vi fokus på at genopbygge og styrke din krop efter graviditeten. Blidt og nænsomt arbejder vi med af genfinde bækkenbunden, få kontakt til mavemusklerne igen og lære din nye smukke krop at kende. 

BABYMASSAGE   

Her lærer du at massere dit barn. Der er to dele af babymassage sommer drop in. Det er en fordel at deltage på begge dele, for at få en helkropsmassage med hjem. Men du er også velkommen på kun den ene del. Dit barn skal have et aldersspænd på min. være 5-6 uger og inden kravle stadiet.  

REBOZO – WORKSHOP  

Til Rebozo workshop er der tilmelding i par.

Rebozo er en mexicansk rystemassage, som kan bruges til alle, men som her i landet mest bruges til gravide kvinder.

På workshoppen lærer i at udføre Rebozo. Rebozo er simple øvelser, som er nemme at lære. I lære øvelser som er gode gennem hele graviditeten, under veer og gennem fødslen. Vi slutter denne workshop med et par nærværs-øvelser, som styrker nærværet mellem den gravide og deres partner – og så booster det Oxytocin (kærlighedshormonet)  i kroppen. 


Fatal error: Uncaught Exception: String could not be parsed as XML in /var/www/massoerteamet.dk/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/svg-icon.class.php:135 Stack trace: #0 /var/www/massoerteamet.dk/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/svg-icon.class.php(135): SimpleXMLElement->__construct('') #1 /var/www/massoerteamet.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(307): CT_SVG_Icon->output_svg_set('') #2 /var/www/massoerteamet.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(331): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #3 /var/www/massoerteamet.dk/public_html/wp-includes/plugin.php(476): WP_Hook->do_action(Array) #4 /var/www/massoerteamet.dk/public_html/wp-includes/general-template.php(3058): do_action('wp_footer') #5 /var/www/massoerteamet.dk/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/oxygen-main-template.php(249): wp_footer() #6 /var/www/massoerteamet.dk/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include('/var/www/massoe...') #7 in /var/www/massoerteamet.dk/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/svg-icon.class.php on line 135