Drop In hold

Hvad er Drop In?

Drop in er et koncept hos Massørteamet, som skal gøre det nemt og ligetil at tilmelde dig et yogahold. Så hvis du helst vild tilmelde dig et yogahold fra gang til gang i stedet for et fast hold, så er Drop In hold måske den perfekte løsning for dig.  

Vores yogahold er for alle - uanset din yogaerfaring, krop, alder eller køn. Der er plads til dig, lige som du er.  Til hver yogaklasse bliver du stille og roligt guidet, så du kan finde ind i stillingen på din måde, og sådan som det føles godt og er naturligt for dig. 

Lejlighedsvis vil der være forskellige temaer tilpasset årstiden, organer eller enkelte dele af kroppen. Alt sammen tilpasset til lige netop dig. Yogaklasserne hos Massørteamet er et mix af Hatha yoga, Vinyasa yoga, Sansebaseret yoga og Yin yoga.

Ønsker du større bevægelsesfrihed i kroppen eller mere ro i hovedet? Så kan vores yogahold hjælpe dig i netop den retning. Vi arbejder med at genskabe kroppens bevægelighed, livsglæde og ro - alle kroppens gode ressourcer.

Drop in yoga plan

Mandag 3. juni kl. 18.15 - 19.30  

Yoga med fokus på ryggen

På dette hold bliver du guidet til forskellige yogastillinger med fokus på ryggen. Du bliver desuden også guidet til en blid selvmassage med små massagebolde.

 

Mandag 10. juni kl. 18.15 - 19.30  

Sommeryoga

Byd sommeren velkommen!

På dette hold har vi fokus på solhilsner. Vi prøver forskellige af, så du kan finde din favorit-solhilsen.

Fredag 21. juni kl. 15.30 - 16.45  

Workshop - selvmassage med massagebolde

På denne workshop bruger vi bolde til at masserer egen krop. 

Boldmassage reducere smerter, øger smidigheden i musklen og virker afstressende. Du får gode øvelser lige til at tage med hjem. 

 

Du er velkommen, selv om du ikke har de specifikke symptomer osm bliver nævnt under hvert hold. Du kan være med uanset køn, alder og yogaerfaring. 

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram