Hvem er Massørteamet

Gitte Rem
Zoneterapeut, babymassage-instruktør og massør for både firmaer og for ældre og handicappede.

Jeg er behandler i klinikken i Roskilde, her behandler jeg både børn, gravide, unge og ældre. Derudover er jeg firmamassør og kører også ud til ældre og handicappede.

Jeg tilpasser min behandling til den enkeltes behov, på en sådan måde, at behandlingen både er behagelig og virksom. Jeg er grundig, empatisk og professionel i mine behandlinger. Jeg trives med udfordringer og bliver aldrig træt af at dygtiggøre mig med kurser, uddannelser og nye tiltag i Massørteamet.
Sanna Ancher Jensen
Sanna er uddannet zoneterapeut, massør og yogalærer.

Hun tilbyder zoneterapi, fysiurgisk massage og stressless massageterapi i klinikken i Roskilde.

Sannas behandlinger foregår i roligt tempo. Hun arbejder holistisk – hun betragter mennesket som en helhed, som består af krop, sind og ånd. Sanna har stor erfaring i at behandle stressrelaterede symptomer. Hun vejleder gerne om kost og kosttilskud, samt giver øvelser til hjemmebrug.
Vibeke Olsen
Vibeke er firmamassør for massørteamet.

Hun kører ud i Nordsjælland.

Vibeke har mange kompetencer, og er meget menneskelig og indlevende i sin behandling. Udover at være massør er Vibeke zoneterapeut, psykoterapeut, healer og yogainstruktør. Når Vibeke ikke er ude og behandle for massørteamet, behandler hun i sin klinik i Helsingør.
Susanne Sørensen
Susanne er ældre- og handicapmassør hos Massørteamet.

Hun kommer primært i området nord eller vest for København – bl.a. i Ballerup, Herlev, Ølstykke, Slangerup, Værløse og Vanløse.

Susanne er uddannet kropsterapeut/massør og zoneterapeut. Susanne er nærværende og tilpasser altid sin behandling til hvem du er og hvad du har brug for. Hun er god til at skabe ro og balance, og hun lader sig motivere af glæden ved at hjælpe andre.

Hun er uddannet pædagog med tidligere arbejde inden for blandt andet specialområdet.
Annette Buckle
Annette er massør og zoneterapeut i Massørteamet.

Annette er smilende, og rolig i sine behandlinger. Annette har tidligere arbejdet med både ældre og udviklingshæmmede.

Annette kører ud på Amager og i København.
Dorthe Johansen
Dorthe er ældre- og handicapmassør hos Massørteamet.

Dorte kører primært på Falster.

Dorthe er uddannet massør, akupunktør, og pædagogisk massør. Dorthe er meget professionel og reflekterende som behandler og lægger vægt på empati og relationer. Dorthe behandler til dagligt både i massørteamet og i egen klinik på Falster.

Dorthe har i mange år arbejdet med pædagogisk arbejde og undervisning.
Ninna Engelund
Ninna kører som firmamassør for Massørteamet i København.

Ninna har mange års erfaring inden for firmabehandling og har siden 1999 været behandler i større danske virksomheder.

Ninna arbejder holistisk og har altid kundens behov i fokus, når hun behandler.
Dorthe Johansen
Isabella er ældre- og handicapmassør.

Hun kører ud på Sydsjælland bl.a. Slagelse, Sorø, Næstved og Vordingborg.

Isabella er omsorgsfuld, empatisk og meget nærværende i sit arbejde. Hun brænder for at hjælpe mennesker, og har en fortid både på ældreområdet og i psykiatrien.

Isabella er uddannet massør, og har flere andre uddannelser inden for alternative behandlinger.
Sarah
Sarah er Massørteamets yogalærer.

Sarah er uddannet yogalærer og pædagog. Hun har i mange år beskæftiget sig professionelt med mennesker, arbejder helhedsorienteret og ser empatisk på mennesker og deres udvikling.

Hun lever hovedsageligt af at undervise i yoga og er selvstændig med Shanti Ma Yoga i Roskilde. Ud over traditionelle yogakurser, fordybelseskurser og yoga-retreats tilbyder hun børneyoga, yoga til gravide og efterfødselshold.

Hos Sarah kan du opleve en klassisk og nærværende yogapraksis, der tilgodeser hele mennesket, med krop, sind og ånd.
Dorthe Johansen
Liv udgør marketing- og kommunikationsafdelingen hos Massørteamet med ansvar for diverse opgaver inden for markedsføring og kommunikation.

Liv læser sit kandidatstudie som Cand. Merc. (kom) – Erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation på Copenhagen Business School. Hun har også arbejdserfaring fra bureau-verden, hvor hun arbejder med Content Marketing, SEO og andre digitale markedsføringsopgaver.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram