Massage til ældre og handicappede

MASSAGE TIL ÆLDRE

HVORFOR ER MASSAGE GODT FOR DEN ÆLDRE KROP?

Mange ældre har behov for massage – enten for at få løsnet spændte muskler eller som velvære i en træt og slidt krop.

Kroppen bliver mere og mere usmidig, samtidig med at flere og flere dele af kroppen dagligt kan mærkes. Mange ældre lider også af det som populært kaldes ’hudsult’ – de mangler simpelthen berøring.

Massage til ældre er en blid – men dyb og grundig massage. Det er selvfølgeligt vigtigt at massere i dybden, men da huden er blevet tyndere og muskelmassen som regel også er svundet lidt, kræver det en anden massageteknik for at komme dybt på en nænsom måde.

Jeg har gennem mine mange år som massør behandlet en del ældre. Og det er dejligt at se, hvor meget de ældre får ud af kombinationen af behandling, berøring og nærvær

VI KØRER UD TIL DIG

Til ældre der ikke har mulighed for at komme op i klinikken, er det muligt at få en behandler hjem til den ældre uanset om det er i privat bolig eller på plejehjem. Det giver rolige og trygge omgivelser til behandlingen.

Hos Massørteamet  er vi et behandler-team med behandlere fordelt på det meste af Sjælland og Falster – så der er altid en behandler nær dig eller dine.

Vores behandlere sender altid en kort sms om dagens behandling til den pårørende (hvis ikke det er den ældre selv).

MASSAGE TIL HANDICAPPEDE

Da jeg for mange år siden fik den første henvendelse fra et botilbud for yngre handicappede om massage til deres beboere, vidste jeg ikke helt, om det var en opgave for mig.

Men jeg tog ”udfordringen” op, og det er noget jeg ikke et øjeblik har fortrudt. Det er så utroligt livsbekræftende at se, hvad man som behandler kan give. Derfor tilbyder Massørteamet massage til handicappede.

HVORDAN BEHANDLER VI?

Vi behandler personer med alle former for handicap – fysiske som psykiske – unge og ældre. Vi har erfaring med behandling af personer lige fra mindre hjerneskader efter f.eks. hjerneblødninger samt behandling af mennesker med autisme, Downs eller multihandicap.

Vi er et behandler team med behandler fordelt på det meste af Sjælland og Falster – så der er altid en behandler, der kan komme ud til dig og/eller dine pårørende.

Behandleren sender altid en kort sms om dagens behandling til den pårørende (hvis ikke det er den handicappede selv)

Derudover tilbyder vi også zoneterapi til handicappede og ældre.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram