ZONETERAPI TIL ÆLDRE OG HANDICAPPEDE

“Tusind tak for hjælpen med det hele! Kombinationen af massage og zoneterapi viste sig at være det helt rigtige for mig, og behandleren var fantastisk til både massage, zoneterapi og til at finde ud af “hvor jeg er” og hvad jeg har behov for!

En helt igennem fantastisk behandling og oplevelse! Det er dejligt at opleve, at det jeg troede, jeg måtte opgive, faktisk kan lade sig gøre alligevel. Det er fantastisk, at I kan tilbyde disse behandlinger i hjemmet til syge og handicappede mennesker. Jeg er så glad for at jeg har fundet jer!”

– Ann 49 år – ALS patient.

ZONETERAPI TIL HANDICAPPEDE

Alt efter hvilken form for handicap vi taler om, kan der være forskellige udfordringer.

Personer med nogle formere for psykiske diagnoser kan have svært ved berøring. Her kan Zoneterapi være gavnligt, da f.eks. massage kan være langt mere grænseoverskridende.

Taler vi om typer af handicap som gør, at man er meget stillesiddende, kan det f.eks. give gener som ødemer, luftvejsproblemer eller forstoppelse. Her kan zoneterapi være en stor hjælp.

De mange muskelspændinger handicappede kan have, kan også behandles med zoneterapi.

Behandleren sender altid en kort sms om dagens behandling til den pårørende (hvis ikke det er den handicappede selv)

Vi tilbyder også massage til handicappede

ZONETERAPI TIL ÆLDRE

Mange ældre bliver mere og mere inaktive.

Bland andet derfor oplever vi mange ældre med fordøjelsesproblemer. Lige som kramper i benene, ødemer, gigt og kredsløbslidelser også ofte kan være problemer. Men disse gener og mange andre kan zoneterapi afhjælpe eller lindre.

Vi er et behandler-team med behandlere fordelt på det meste af Sjælland og Falster – så der er altid en behandler der kan komme ud til dig eller dine pårørende og hjælpe med zoneterapi.

Behandleren sender altid en kort sms om dagens behandling til kontaktpersonen (hvis ikke det er den ældre selv)

Kontakt mig for en snak om zoneterapi kan være gavnlig for dig eller dine pårørende.

Vi tilbyder også massage til ældre.

INFORMATION TIL DIG

Til ældre og handicappede, der ikke selv har mulighed for at komme i klinikken, kører Massørteamets behandlere ud til plejehjem, hospice, botilbud, institutioner eller i private hjem mod et mindre kørselstillæg.

Alle Massørteamets ældre og handicap behandlere er uddannet massører og/eller zoneterapeuter. Flere har erfaring med ældre eller handicappet fra tidligere job på f.eks. plejehjem eller inden for specialområdet.  Fælles for alle behandlere er at vi ikke er ”bange” for mennesker som er anderledes end os selv. Og vi elsker at se den forskel, vi kan gøre.