Begivenheder og workshops

Du kan komme med til forskellige begivenheder i Massørteamet. Vores begivenheder er både for mænd, kvinder og gravide. Herunder kan du se, hvad der lige nu er planlagt. 

Juleyoga workshop

Find tilbage til dig selv og den gode fordøjelse

Tirsdag d 27. december 

Kl. 10.30-12.00  

Pris 150,- 

Julen er hjerternes fest, men husker vi at mærke efter?

Følelsen af mental overbelastning rammer måske. Den viser sig ved lavt energiniveau, tankemylder, fordøjelsesproblemer og sukkertrang.

Find tilbage til dig selv med 1½ time yoga, ro og selvkærlighed.

Vores juleyoga workshop er bygget op om ro, fordøjelse og tid til at være dig - til at komme tilbage i egen krop og sind. 

Nytårskur

Nytårskur for krop og sind

Lørdag d. 7. januar 

Kl. 9.00-12.00  

Pris 450,-

Byd et nyt år velkommen på den skønneste måde. 

I samarbejde med Karina Conradi, byder jeg på tre timer med alt godt til krop og sind – nærvær, selvkærlighed og champagne.

Vi byder på:

  • Yoga 

  • Healingsmeditation 

  • Kanalisering/budskaber 

  • Champagne  

  • Hygge og god energi til dit 2023 

Vi byder inden for på et lille eksklusivt hold med maks 8 deltagere. 

Find hjem i dig selv, bliv groundet og find balancen i det nye år gennem en skøn yogaklasse med Gitte. Alle kan være med, og der er plads til at være præcis som du er.

Find også ro i krop og sind med en healingsmeditation og med en kanalisering af de budskaber universet har til dig. Karina arbejder intuitivt og derfor opstår meditationer og budskaber ud fra den energi/de mennesker, der er i rummet. De vil derfor altid være tilpasset deltagerne og det, de har brug for lige på det tidspunkt. 

Nytårskuren er en ny tradition hos os. Vil du være med som en af de første?

Om os

Gitte

Gitte er uddannet yogalærer, zoneterapeut og massør. 

For Gitte er det vigtigt at guide dig til at være præcis, som du er i din yogapraksis. At give dig følelsen af selvkærlighed, ro, og troen på dig selv. Yoga hvor alle kan være med og yoga med plads til et smil. 

Karina

For Karina er det vigtigt, at du oplever et trygt og kærligt rum. At give dig lige det, du har brug for og at lade dig se, hvor fantastisk og ressourcefuld du er. 

Karina er uddannet clairvoyant, healer, Theta-terapeut og intuitiv hypnoterapeut. Karina arbejder intuitivt og blander ofte behandlingsformer for at opnå de bedste resultater.

Karina tilbyder både behandlinger fysisk i sin klinik og telefonisk.

Læs mere om Karina her

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram