Firmareferencer

“Gitte holder firmaet kørende!
En ting er dygtig og kyndig massage af trætte og udkørte medarbejdere. Men vigtigst er den psykiske og mentale opbygning som Gitte udfører. Det sparer os for rigtig mange sygedage!”

– PETER AALBÆK JENSEN, ZENTROPA

“Gitte har været en uundværlig støtte for vores medarbejdere, gennem hendes behandlinger har vi nedsat sygefraværet betydeligt til stor gavn for arbejdspladsen og medarbejderne. Hun har desuden hjulpet flere medarbejder af med skavanker som de har måtte leve med i årevis, og som det offentlige ikke har kunnet afhjælpe.”


– FINN MOURITSEN, ØSTRE LANDSRET, HVOR GITTE REM HAR VÆRET BEHANDLER SIDEN 2002.

Gitte er en dygtig og alsidig massør og zoneterapeut. Vi sætter stor pris på hendes venlighed og hjælpsomhed, hendes stabilitet, empati og gode fornemmelse for hver enkeltes behov og grænser.Har man særlige problemer, søger hun information til næste gang og kommer med forslag til øvelser mm. Hun sørger altid for en afløser ved sygdom. Gitte er en massør, der giver en effektiv, men ikke for hård massage.”


– ANETTE MAARBJERG, SEKRETARIATCHEF VED RETTEN I HELSINGØR

Gitte Rem – massørteamet, har været Gribvands massør i 2 år. For at give medarbejderne et bedre arbejdsmiljø, blev vi tilbudt massage svarene til ca. 1. gang om måneden. Medarbejderne i vores driftsafdeling, har fysisk hårdt arbejde, og administrationsafdelingen har statisk arbejdsstilling ved Computere.Gitte var tilknyttet vores firma. Gitte har været meget lydhør over for Vores forskellige skavanker og prøvede at hjælpe os hver i sær. Vi synes, Gitte er en seriøs og kompetent massør, som hjælper til en bedre trivsel på arbejdspladsen. “


– OLE MUNCH NIELSEN, GRIBVAND A/S

Vi valgte Gitte som vores faste massør, fordi hun tilbød en meget fleksibel ordning, hvor vores medarbejdere selv kan vælge, om de vil have massage her på CP’s adresse eller på Gittes egen klinik. Gitte har nu været vores faste massør i et halvt år. Alle de tilbagemeldinger jeg får fra mine kolleger er positive: Gitte er både sød, dygtig og kompetent og rådgiver gerne om, hvordan vi kan forebygge smerter i det daglige arbejde. Så tak for Gitte!


– CHARLOTTE LARSEN, CP APS

Andre glade firmaer

Mangler din virksomhed en tilknyttet massør?

Hos Massørteamet sammensætter vi ordningen individuelt i samarbejde med den enkelte virksomhed, for at sikre os at virksomheden får den størst mulige effekt af ordningen. Der gives oftest 25 min. eller 40 min. behandlinger, og en behandlingsdag er 4-6 timer (mulighed for særaftaler). Ønsker du at vide, hvad vores kunder synes om os, så kig på vores firmareferencer.

Vil du vide mere om firmaaftaler og en evt. ordning i din virksomhed, priser og lign. er du meget velkommen til at kontakte Gitte Rem – Massørteamet.