FIRMAAFTALER

HOS MASSØRTEAMET TILBYDER VI FIRMAAFTALER

Denne ordning kan omfatte massage, zoneterapi og idrætsskadeterapi. Har virksomheden ønsker om andre behandlingsformer, kan dette også lade sig gøre. En behandlingsordning tilrettelægges individuelt med den enkelte virksomhed.

Da det har vist sig, at en behandlingsordning skaber færre sygedage, større effektivitet, en øget arbejdsinsats og større arbejdsglæde, er det god personalepleje, der betaler sig!

Hos Massørteamet sammensætter vi ordningen individuelt i samarbejde med den enkelte virksomhed, for at sikre os at virksomheden får den størst mulige effekt af ordningen. Der gives oftest 25 min. eller 40 min. behandlinger, og en behandlingsdag er 4-6 timer (mulighed for særaftaler). Ønsker du at vide, hvad vores kunder synes om os, så kig på vores firmareferencer.

Vil du vide mere om firmaaftaler og en evt. ordning i din virksomhed, priser og lign. er du meget velkommen til at kontakte Gitte Rem – Massørteamet.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram