Massage af ældre på Virumgård

Behandling af ældre hos Virumgård

Som en del af Massørteamets behandling inden for massage og zoneterapi af ældre, er vi – med stor stolthed –  repræsenteret i en artikel fra Virumgård. Her er det vores erfarne massør og zoneterapeut, Susanne, der var med til at behandle de ældre på Virumgård.

Succesfuld massageordning til ældre

Mange ældre har et behov for zoneterapi eller massage for at løsne op – det kan vi også se er gavnligt for beboere på Virumgård.

Som kroppen bliver ældre, bliver den også mere usmidig – ligesom mange ældre også lider af hudsult – nemlig at de simpelthen mangler berøring. Derfor giver det os også en stor glæde, at vi kan være behjælpelig med at skabe en glædelig hverdag for de ældre og løsne op, hvor der er brug for det.

Vi kører ud til ældre for at behandle

Som det også er tilfældet på Virumgård, kører vi i Massørteamet ud til de ældre, så de er i vante rammer. Vi holder også kontakt med enten et familiemedlem eller plejepersonale, så vi kan fortælle om dagens behandling. Det mener vi også skaber værdi den pårørende.

Vil du vide mere om vores massageordning til ældre?

Så læs med her

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram