Uddannelse i muskulær zoneterapi

Vi lægger lokaler til på Christian Slots uddannelse i Muskulær Zoneterapi.

Christian Slot, stifter af Institut for muskulær zoneterapi, har den effektive og særlige zoneterapi form Muskulær Zoneterapi. 

Christian Slot kommer til Roskilde, og du får derfor nu mulighed for at tage din uddannelse i Muskulær Zoneterapi i Roskilde - i Massørteamets lokaler. 

Hvad er Muskulær Zoneterapi?

Muskulær Zoneterapi er en effektiv, kraftfuld og anderledes måde at udføre zoneterapi på. Metoden er udviklet af Christian Slot, og hans formål med den særlige zoneterapi er at kunne behandle de fleste muskulære og ledmæssige lidelser ved dels at sætte begrebet 'balance' i højsædet.

Det er både en balance fordelt via rygsøjlen og en energetisk balance. De to ting hører uløseligt sammen, men i forhold til opbygning af uddannelsen bliver de præsenteret på henholdsvis del 1 og 2. Til at sidst bliver det koblet sammen til én samhørende balance.

Del 1 af uddannelsen 

På del 1 af uddannelsen, som du kan tage i Massørteamets lokaler, lærer du at palpere og teste de fleste af føddernes muskelzoner. Zonerne giver dig dermed et fantastisk indblik i kroppens spændinger og byder samtidig ind med en unik behandling af de fleste muskulære og hvirvelmæssige lidelser.
På del 1 lærer du i princippet at udføre en massage via de muskulære zoner.

Samtidig lærer du vigtige teknikker, der mest arbejder på det følelsesmæssige, men som samtidig har kraftige virkninger i det muskulære.

Nogle muskler reagerer oftere end andre på følelsesmæssige tilstande og behandles derfor også bedst med en tilgang, der griber ind i dette område. Til det skal du lære om en såkaldt "ventilbehandling", som er enorm effektiv.

På del 1 kommer vi igennem mange forskellige tilstande, blandt andet:

Låst Sacroiliacaled, bækkenløsning, hoftesmerter, lændesmerter, iskias, diskusprolaps, facetsyndrom, smerter mellem skulderblade, nakkeproblemer, kæbe og bid problemer, tennisalbue og meget mere.

Når du starter på uddannelsen, får du Christian Slots nye bog "Muskulær Zoneterapi", som er lærebogen hele vejen igennem uddannelsen.

Vil du vide mere?

For mere information, spørgsmål eller tilmelding kan du kontakte Christian Slot på:

kontakt@christianslot.com

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram