Hatha Yoga

Morgen Hatha Yoga

Væk kroppen og sindet med morgenyoga!

Undervisningen på vores morgenyogahold er baseret på klassisk Hatha yoga, hvor der arbejdes med styrke, fleksibilitet, balance og kropsbevidsthed. Timen består af yogastillinger (asanas) med samtidigt fokus på vejrtrækningen (pranayama). Timen afsluttes med en dybdeafspænding (savasana).

Alle kan være med – timens indhold og niveau bliver justeret efter ønsker og behov.

Eftermiddag Hatha Yoga

Foruden vores morgenyogahold, starter vi også eftermiddagshold med Hatha Yoga. Timerne om eftermiddagen tager udgangspunkt i samme type stillinger som morgenyoga – så der er et hold til dig uanset om det passer dig bedst morgen eller eftermiddag.

Hvem underviser på holdene?

Vores behandler, Sanna, er også yogalærer. Hun underviser derfor vores Hatha yogahold hver onsdag morgen og eftermiddag.

Sanna er uddannet massør, zoneterapeut og yogalærer – og du kan både møde hende til vores Hatha Yoga timer samt til behandling i klinikken.

Sanna er rolig og arbejder holistisk med kroppen som helhed.

Klippekort, fuld sæson eller enkelttimer?

Du har tre muligheder for at deltage i Hatha Yoga hos os. Vi har lavet en ordning, så du både kan tilmelde dig per gang, købe et klippekort til fem eller ti holdgange eller deltage i en fuld sæson (13x).

  • Tilmelding til fuld sæson

Ønsker du at deltage i hele sæsonen for Hatha Yoga – 23/9 – 16/12? Så skal du booke via linket i den grønne boks og vælge startdato 23/9 for sæsontilmelding.

  • Tilmelding med klippekort

Du kan også vælge at tilmelde dig ved at købe klippekort af 5 eller 10 gange.

Vælger du denne løsning når du booker, skal du via linket i den grønne boks tilmelde dig holdet per gang og vælge den dato, du vil booke. Du betaler for og modtager klippekortet ved din første time.

  • Tilmelding per gang

Ønsker du at betale per gang, så skal du også vælge den dato du ønsker at deltage på holdet via linket til booking i den grønne boks her på siden.

Du betaler for timen ved fremmøde på holdet.

Kom til gratis prøvetime

Vil du gerne prøve Hatha Yoga, så har du ekstraordinært mulighed for at deltage i en gratis prøvetime. Du får kun én gratis prøvetime som kan benyttes til enten morgenyoga eller eftermiddagsholdene.

For at komme til en gratis prøvetime skal du kontakte Gitte Rem på:

MAIL: gitte@massoerteamet.dk

TLF.: 21 22 16 32

 

Holdstart:

INGEN PLANGLAGTE HOLD PÅ NUVÆRENDE TIDSPUNKT.

Tid:

Morgenhold: kl. 6:45 – 7:45
Eftermiddagshold: kl. 14:30 – 15:45

Pris:

1550,- for alle 13 gange
1250,- for 10 klip (gyldig 6 måneder)
700,- for 5 klip (gyldig 3 måneder)
140,- per hold

Sted:

Center for Liv, Roskilde
Ringstedgade 32A, 1. sal

Tilmeld dig her