Gitte billede

Gitte Rem

Zoneterapeut, massør og babymassage instruktør.

Jeg er behandler i klinikken i Roskilde, her behandler jeg både børn, gravide, unge og ældre. Derudover er jeg firmamassør og kører også ud til ældre og handicappede.

Jeg tilpasser min behandling til den enkeltes behov, på en sådan måde, at behandlingen både er behagelig og virksom. Jeg er grundig, empatisk og professionel i mine behandlinger. Jeg trives med udfordringer og bliver aldrig træt af at dygtiggøre mig med kurser, uddannelser og nye tiltag i Massørteamet.

vibeke

Vibeke Olsen

Vibeke er firmamassør for massørteamet. Kører ud i Nordsjælland. Vibeke har mange kompetencer, og er meget menneskelig og indlevende i sin behandling. Udover at være massør er Vibeke zoneterapeut, psykoterapeut, healer og yogainstruktør. Når Vibeke ikke er ude og behandle for massørteamet, behandler hun i sin klinik i Helsingør.

anne

Anne Adeltoft

Anne er firmamassør for massørteamet. Hun kører ud i Nordsjælland og Københavns området. Hun er en dygtig massør, smilende og meget servicemindet, man føler sig tryg og godt tilpas under hendes hænder.

Helle hansen

Helle Hansen

Helle er firmamassør  og handicapmassør for Massørteamet, hun kører ud på Midt- og Vest Sjælland. Helle behandler både fysisk og psykisk handicappede i alle aldre.

Helle er uddannet massør og zoneterapeut.  Helle rolig og empatisk som person og i sin behandling. Hun er ligeledes professionel og grundig i sine behandlinger. Helle har baggrund i pædagogisk arbejde med handicappede og har derfor både en stor viden og en stor interesse på området.

Lene haugaard

Lene Haugaard

Lene er firmamassør for Massørteamet, og hun kører ud i Københavnsområdet.

Lene er uddannet massør og zoneterapeut. Lene er grundig og empatisk i sine behandlinger. Hun er nærværende og professionel. Lene er ikke bleg for at hjælpe med gode råd om arbejdsstillinger og kosttilskud.

Helle philipsen

Helle Philipsen

Helle er handicap/ældre-massør og zoneterapeut for Massørteamet. Hun kører ud i København og Roskilde området.

Helle har godt ”fat” i de ældre, da hun har en baggrund fra arbejde på plejehjem gennem mange år. Helle er rolig, nærværende og grundig i sine behandlinger.

Helle er også firmamassør for Massørteamet.

Sarah

Sarah

Sarah er uddannet yogalærer og pædagog. Hun har i mange år beskæftiget sig professionelt med mennesker, arbejder helhedsorienteret og ser empatisk på mennesker og deres udvikling.

Hun lever hovedsageligt af at undervise i yoga og er selvstændig med Shanti Ma Yoga i Roskilde. Ud over traditionelle yogakurser, fordybelseskurser og yoga-retreats tilbyder hun børneyoga, yoga til gravide og efterfødselshold.

Hos Sarah kan du opleve en klassisk og nærværende yogapraksis, der tilgodeser hele mennesket, med krop, sind og ånd.

Dorthe Johansen

Dorthe Johansen

Dorthe er uddannet massør, akupunktør, og pædagogisk massør. Dorthe er meget professionel og reflekterende som behandler og lægger vægt på empati og relationer. Dorthe kommer primært rundt på Falster og behandler til dagligt både i massørteamet og i egen klinik på Falster.

Dorthe har i mange år arbejdet med pædagogisk arbejde og undervisning.

susanne sørensen

Susanne Sørensen

Susanne er uddannet kropsterapeut/massør og zoneterapeut. Susanne er nærværende og tilpasser altid sin behandling til hvem du er og hvad du har brug for.  Hun er god til at skabe ro og balance, og hun lader sig motivere af glæden ved at hjælpe andre.

Susanne kommer primært i området nord eller vest for København, og er uddannet pædagog med tidligere arbejde på blandt andet specialområdet.

Liv linkedin billede

Liv Vang Rydstrøm

Liv udgør marketing- og kommunikationsafdelingen hos Massørteamet med ansvar for diverse opgaver inden for markedsføring og kommunikation.

Liv læser sit kandidatstudie som Cand. Merc. (kom) – Erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation på Copenhagen Business School. Hun har også arbejdserfaring fra bureau-verden, hvor hun arbejder med Content Marketing, SEO og andre digitale markedsføringsopgaver.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.