MASSAGE til ÆLDRE OG HANDICAPPEDE

MASSAGE TIL ÆLDRE

Mange ældre har behov for massage. Kroppen bliver mere og mere usmidig, samtidig med at flere og flere dele af kroppen dagligt kan mærkes.

Massage til ældre er en blid – men dyb og grundig massage. Det er selvfølgeligt vigtigt at massere i dybden, men da huden er blevet tyndere og muskelmassen som regel også er svundet lidt, kræver det en anden massage teknik for at komme dybt på en blid måde.

Jeg har gennem min mange år som massør, behandlet en del ældre ( både i klinikken og på plejehjem) Og det er bare så dejligt at se, hvor lidt der ofte skal til for at ”sætte ekstra fut i de gamle lemmer”.

Til ældre der ikke har mulighed for at komme op i klinikken, tilbyder jeg at køre ud til fx. plejehjem.

MASSAGE TIL HANDICAPPEDE

Da jeg for mange år siden fik den første henvendelse fra et botilbud for yngre handicappede, om massage til deres beboere, vidste jeg ikke helt, om det var en opgave for mig.

Men jeg tog ”udfordringen” op og det er noget jeg ikke et øjeblik har fortrudt. Det er så utroligt livsbekræftende at se hvad man som behandler kan give. Derfor tilbyder jeg også massage til handicappede. Og jeg kører også gerne ud i den forbindelse.

Derudover tilbyder jeg også zoneterapi til handicappede og ældre.

INFORMATION

Til ældre og handicappede, der ikke selv har mulighed for at komme op i klinikken, kører jeg ud og behandler på plejehjem, på hospice, institutioner eller i private hjem mod et mindre kørselstillæg.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?

Are you sure?

By disagreeing you will no longer have access to our site and will be logged out.